Elektronisch de Technologieco. van Shanghai Jibang, Ltd.

 

De professionele Leverancier van HOOFD Schemeriger Controlemechanisme

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLED Dimmer Controller

Schakelaar van de het Controlemechanismeonderdompeling van de enig Kanaal de Geleide Strook met de Maximum Huidige Lading van 20A

Schakelaar van de het Controlemechanismeonderdompeling van de enig Kanaal de Geleide Strook met de Maximum Huidige Lading van 20A

Single Channel Led Strip Controller Dip Switch With Max 20A Current Load
Single Channel Led Strip Controller Dip Switch With Max 20A Current Load Single Channel Led Strip Controller Dip Switch With Max 20A Current Load Single Channel Led Strip Controller Dip Switch With Max 20A Current Load

Grote Afbeelding :  Schakelaar van de het Controlemechanismeonderdompeling van de enig Kanaal de Geleide Strook met de Maximum Huidige Lading van 20A Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: JIBANG
Certificering: CE ROHS EMC LVD
Modelnummer: AL7001A
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1pc/polyzak & binnendoos, de doos van 50pcs/van het karton (37*35*21cm, 12KG)
Levertijd: 3-15 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 10000 stukken per week
Gedetailleerde productomschrijving
Inputsignaal: DMX512 (prioriteit) & 0/1-10V Ingangsspanning: DC12-24V
Outputsignaal: Constant Voltagepwm Signaal Uitgangsstroom: 1CH, Maximum 20A
Maximum Macht: 240W (12V)/480W (24V) Adres het Plaatsen: Onderdompelingsschakelaar
Garantie: 3 jaar Materialen: aluminiumlegering
Brutogewicht: 220g Product Maat: L160*W4 *H24 mm
Hoog licht:

geleide bestuurders schemerigere schakelaar

,

schemerigere schakelaar voor geleide strooklichten

Maximum het Enige Kanaaldmx512 Decoder van 20A & 0/1-10V-HOOFDbestuurder
 
Model: AL7001A handdownload: AL7001A .pdf
 
VAT samen:
 
Dank u voor het hoofd gebruiken van onze van DMX512 & 0/1-10V-bestuurdersreeks. Het kan voor zowel DMX512-verlichtingscontrole als 0/1-10V-LEIDENE verduisterende controle worden gebruikt. Maar DMX-de signaalcontrole heeft voor deze reeks producten de voorkeur. Het kan door 0/1-10V-signaal worden gecontroleerd wanneer er geen DMX-signaalinput is. Zowel kleur kunnen het veranderen als de helderheidsaanpassing deze producten goedkeuren.
 
AL7001A kan als DMX-decoder of dimmable bestuurder van 0/1-10V worden gebruikt. Het kan ook zijn connectted met zowel DMX512-controlemechanisme als de schemerigere schakelaar van 0/1-10V bij hetzelfde, welke prioritaire DMX signaalcontrole. Aangezien wij kleur door DMX512 en dan veranderingshelderheid door 0/1-10V kunnen eerst veranderen, realiseert het zowel kleur als helderheids het veranderen.
 
Producteigenschappen:
 
1), Ontmoet het huidige grote schaalsysteem vele signalenoutput, wordt dit product voor het gemak gebruikt die aan ontwerp ofengineering.
 
2), Steundmx signaal functioneren het verduisteren en 0/1-10V-de signaaldimmer, prioritaire DMX512 signaaldimmer.
 
3), Is het Enig kanaal constante voltage aan controle, de nominale aandrijving 16A.the de maximum drijfcapaciteit 20A is.
 
4), Kan Geen trilling, analoge voltage actieve 0/1-10V dimmer, passieve 0/1-10V-algemene dimmer, als het belangrijkste verduisteren met het grote controlesysteem.
 
5), Is de Perfecte verduisterende kromme, de traditionele schemerigere producten van 0/1-10V, op de visie meer dan 70% helderheid, dan nadat de regelgeving niet de LEIDENE helderheid kan zien nog in verandering. Maar dit product in het ontwerp door de spaander het decoderen simulatiewaarde, doorbraak het verduisteren van rechte aandeelaanwinst, en definieert een het verduisteren krommewaarde opnieuw, niet jitter op laag eind, is high-end meer dan 95% van de helderheidswaarde nog de duidelijke verandering zien.
 
6), Heeft het product testfunctie, wanneer signaal geen input heeft, de helderheid aangezien de maximumoutput, door de input kortsluiting kan omzetten om het productwerk of niet te testen, de kortsluiting van de inputinterface en de helderheid geleidelijk aan dark aan minimumwaarde zullen. Wanneer open zal de kring het de maximumhelderheidsoutput houden.
 
7), Klantgericht en 3 jaar garantie.
 
Technische Parameters:
 

Modelleer Nr.: Al7001A Controlekanalen: 1CH Ingevoerd signaal: DMX512 (Prioriteit) & 0/1-10V
Input:: DC12-24V Output:  Maximum 20A Maximum Macht: 240W (24V)/480W (12V)
Frequentie: 500HZ Het lichtgrijze niveau: 256 Beschermingsklasse: IP40
Het werktemperaturen.: -20~70℃ Afmeting L160*W147*H24 (mm) Brutogewicht:: 220g

 
Productgrootte:
Schakelaar van de het Controlemechanismeonderdompeling van de enig Kanaal de Geleide Strook met de Maximum Huidige Lading van 20A 0

Productinstructies:

Schakelaar van de het Controlemechanismeonderdompeling van de enig Kanaal de Geleide Strook met de Maximum Huidige Lading van 20A 1
 
1, Productplan, sluit de actieve 0/1-10V-voltageregelgever, of de passieve 0/1-10V-dimmer, de LEIDENE lading aan en macht negatief en de positief met de juiste interface, opent de voeding, die de 0/1-10V-voltageregelgever verduisteren, om de output van het controlemechanisme te veranderen, tot het krijgen van bevredigend van LEIDENE output. Wanneer het ‚Analogon IN‘ dreigende haven. Controlemechanisme al lichte output; toen het ‚Analogon IN‘ kortsluiting en de output sloot.
 
2, wanneer DMX-de signaalinput, 1 ~ 10 het analoge signaal van V door cpu, prioritaire DMX signaalcontrole zal losmaken.
 
Systeem Bedradingsdiagram van de Bestuurdersreeks van DMX & 0-10V-:
 
Schakelaar van de het Controlemechanismeonderdompeling van de enig Kanaal de Geleide Strook met de Maximum Huidige Lading van 20A 2
 
Aandacht:
 
1, DMX-signaalkabel wordtgemaaktvanverdraaidpaar(lijn), DMX-omvathetsignaalpositiefenhetnegatieveeind, inde stop van de het signaallijn van hetdruklassen DMX bijzondere aandacht aan polariteit moeten zou betalen. DMX512 de de controlemechanismeinput en output zetten om: signaalpositief, negatief signaal, signaalgrond, gelieve overeenkomstig polariteitsverbinding met AL7001A.
 
2, deHoofdoutputvanDMXenAL7001A'S-detransmissielijnenkunnen nietmeer dan300meterszijn.
 
3, DMX-Meester(DMX5000)elkeinterfacekunnenmetniet meer dan170stukkenvanAL7001A. Achtoutputinterface. DoordeJBLED-FLITSkandelichtehetmakensoftwareenmetcomputeronlinecontrole. RealiseeroneindigecontacttheDMXlichten.
 
4, wanneergecontacteerd32stukkenvanAL7001A, DMX-hetsignaaleensignaalversterkerzoalsRE2000moettoevoegen. Decascadekan nietmeerthan4-PCs
 
5,0/1-10V-simulatordeschemerigereverbindingvan hetinterfacesignaal, gelieve omvanvlottekromme0/1-10vdimmersverkiestte schommelen, andersdezachtheidvanhetLEIDENElichtte kunnendirectbeïnvloeden
 
6, Ladingsleidenenhetcontrolemechanismevanhetvoltagevan demachtmoetenverenigbaarzijn, enmoetenophetproductvandederegelgevingvan hetinputvoltagezijnwaaier.
 
7, alsineenbusennemenvelestukkenvandeschemerigerebestuurdervanAL7001A, te zorgengelievedeschemerigereschakelaarsmetdeefficiënteladingscapaciteitervoor.
 
 

FAQ:
 

Waarom kies ons?
(1) wij zijn een fabrikant die in R&D van HOOFDcontrolemechanismen meer dan zich 8 jaar in Shanghai specialiseren.
(2) Al onze producten kregen Ce, ROHS-certificaten.
(3) Drie jaar garantie voor alle producten.
(4) OEM/ODM is beschikbaar voor ons.
Hoe kon ik voor het betalen?
T/T, zijn Western Union, Paypal en De Creditcard beschikbaar voor betaling.
Hoe kan snel ik deze producten krijgen?
Gewoonlijk, geven tot de steekproeven binnen 2-3 werkdagen opdracht. Partijorde binnen dagen 5-7working.
Wat zouden wij als het hebben van problemen na het ontvangen van uw goederen moeten doen?
De kwaliteit is onze cultuur. Inspecteerde strikt alvorens te verschepen. Zodra u producten receivedissatisfied, gelieve ons te contacteren vrij op tijd, zullen wij ons te behandelen beste doen.

 
 

Contactgegevens
Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Andy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons